O nama

Na temelju dugogodišnjeg iskustva, pružamo profesionalnu pomoć hrvatskim tvrtkama i organizacijama u pronalaženju i dobivanju potpora iz EU fondova koja je neophodna za razvoj, stvaranje i održavanje konkurentske prednosti. Stvaramo izvore!

Kao izvršitelji projekata oslanjajući se na naše dugogodišnje iskustvo pružamo profesionalnu pomoć hrvatskim tvrtkama i organizacijama kako bi našle i pridobile potpore iz fondova Europske unije, te tako ostvarile prednost pred svojim konkurentima.

Više od deset godina kao stručnjaci radimo na uspjehu hrvatskih tvrtki, organizacija, ustanova i samouprava. Kako?

S jedne strane pronalazimo i najučinkovitije koristimo sredstva iz fondova Europske unije, koja su srećom, sada dostupna i u Hrvatskoj, a s druge strane s jedinstvenim, posebnim obrazovnim programima koji su prilagođeni pojedinačnim potrebama tvrtke, na taj način naši klijenti stječu nepremostivu prednost u sve oštrijoj konkurenciji na tržištu.

Naši partneri su do sada osvojili potpore od 80.000.000 kn, te je okupno održano 34 tisuće sati obrazovanja za 3200 osoba. Što se tiče našeg rada, želimo maksimalno izići u susret našim klijentima s područja cijele Hrvatske, te im pružiti 101% usluge.

Ako ste zainteresirani za dostupne natječaje, raspoložive fondove Europske unije ili se želite informirati o aktualnim mogućnostima, slobodno nas kontaktirajte.