ODOBRENO 60 PROJEKATA UNUTAR NATJEČAJA „E-IMPULS“

Ponovo s ponosom objavljujemo vijest o uspješno apliciranim projektima naših klijenata, ovaj put iz natječaja „E-impuls“.
ODOBRENO 60 PROJEKATA UNUTAR NATJEČAJA „E-IMPULS“

S velikom radošću javljamo da je šezdeset projekata ukupne vrijednosti 19.542.219,02 kuna u posljednjoj fazi evaluacijskog procesa.

Ovaj rezultat još jednom potvrđuje činjenicu predanog rada našeg tima kao i kvalitetu, profesionalnost i ozbiljnost s kojima pristupamo svakom pojedinom klijentu i svakom projektu. Precizna analiza i adresiranje potreba te dobro razrađena projektna logika, usklađeni s ciljem i svrhom natječaja i ovaj put su rezultirali velikim uspjehom ne samo za svakog od naših šezdeset klijenata. Svaki od navedenih projekata pridonijet će unapređenju i širenju njihovog poslovanja te će rezultirati novim zaposlenjima što je svakako od velike važnosti i za ukupan gospodarski rast i razvoj zajednice u kojoj živimo.

Početak objavljivanja rezultata je tek započeo te s nestrpljenjem očekujemo potpisivanje ugovora o dodjeli sredstava. Klijente, koji su aplicirali na ovaj Poziv molimo da svakodnevno prate pristiglu poštu u poštanskim sandučićima te svoju elektronsku poštu, uključujući i mapu s neželjenom poštom te da nas obavijeste o novim informacijama, jer su rokovi zadani od strane Ministarstva obvezujući.

Naš implementacijski tim spreman je za proces provedbe i sve izazove koje isti nosi sa sobom, a sve s ciljem pružanja visokokvalitetne podrške našim klijentima te opravdanja velikog povjerenja koje su nam dali. Tim Uspješnog koraka i ovaj put će Vam pružiti podršku u svakom koraku, voditi vas kroz procese nabave, sudjelovati u izradama redovnih izvješća te s vama biti u provedbi projekata do kraja!

Čestitamo zadovoljnim klijentima te zahvaljujemo na iskazanom povjerenju.