Naš klijent Radman grupa d.o.o. proglašen najuspješnijim malim trgovačkim društvom u Zagrebačkoj županiji u 2016. godini

Još jedna lijepa vijest pred blagdane stigla nam je jučer. Naš klijent Radman grupa dobio je plaketu "Zlatna kuna" za najuspješnije malo trgovačko društvo u Zagrebačkoj županiji! Čestitamo!
Naš klijent Radman grupa d.o.o. proglašen najuspješnijim malim trgovačkim društvom u Zagrebačkoj županiji u 2016. godini

Na svečanoj sjednici Gospodarskoga vijeća HGK – Komore Zagreb u utorak 19. prosinca našem klijentu Radman grupa d.o.o. dodijeljeno je priznanje, Plaketa Zlatna kuna, za najuspješnije malo trgovačko društvo s područja Zagrebačke županije za ostvarene poslovne rezultate u prethodnoj godini te iskazanu financijsku, tehnološku i inovativnu izvrsnost.

Radman grupa se od osnivanja do danas razvila u jednu od vodećih tvrtki na području unutarnjeg uređenja prostora.
Osnovna djelatnost društva su radovi suhe gradnje odnosno suho-montažerski radovi, a u suradnji s poslovnim partnerima i ostali građevinsko obrtnički radovi.

U trenutku prijave njihovog projekta na natječaj E-impuls, Radman grupa d.o.o. pripremala je veliki projekt izgradnje dviju modernih vila u uvali Tri žala na otoku Korčula.

U međuvremenu vile su izgrađene i dobile nagradu za najbolju stambenu građevinu u Europi na natječaju S.ARCH-2017 AWARDs, a mi smo dobili Obavijest o financiranju njihovog E-impuls projekta. Trenutno čekamo potpisivanje Ugovora te našim klijentima želimo puno uspjeha u budućem poslovanju i uspješnu implementaciju E-impuls projekta koju ćemo osigurati našim bogatim iskustvom u implementaciji projekata financiranih iz EU fondova.